Viktcoachen för elfte gången
Hej på er allihopa!
Förra veckan var jag hos viktcoachen för elfte gången.
Nu har det hänt en hel del på vågen. Jag har nämligen gått ner 20,4 kg. :)
Känns så himla skönt! Jag har nått mitt mål, men har bestämt mig för att gå ner några kilo till.
Det viktigaste är dock att hålla vikten, så man inte går upp igen. Men jag kommer aldrig tillåta mig att gå upp så mycket igen. Nu vet jag hur jag ska äta och göra för att inte gå upp igen.
För ett tag sedan fick jag vara med i en intervju, jag blev vald till månadens klient av min kostrådgivare och hennes kille Jesper, som är personlig tränare. Intervjun lades ut på facebook på Jesper Personlig Tränare, jag fick mycket bra respons från många. Roligt! :)
Nedan kan ni läsa intervjun och se före och efterbild. Förebilden är tagen någon gång nu i somras och efterbilden för ett par veckor sedan.

Förra veckan var jag hos viktcoachen för elfte gången.
Nu har det hänt en hel del på vågen. Jag har nämligen gått ner 20,4 kg. :)
Känns så himla skönt! Jag har nått mitt mål, men har bestämt mig för att gå ner några kilo till.
Det viktigaste är dock att hålla vikten, så man inte går upp igen. Men jag kommer aldrig tillåta mig att gå upp så mycket igen. Nu vet jag hur jag ska äta och göra för att inte gå upp igen.
För ett tag sedan fick jag vara med i en intervju, jag blev vald till månadens klient av min kostrådgivare och hennes kille Jesper, som är personlig tränare. Intervjun lades ut på facebook på Jesper Personlig Tränare, jag fick mycket bra respons från många. Roligt! :)
Nedan kan ni läsa intervjun och se före och efterbild. Förebilden är tagen någon gång nu i somras och efterbilden för ett par veckor sedan.

Hur skulle du beskriva dig nu jämfört med januari förra året?
Som en ny människa. Mycket piggare och har mer energi.
Vilka är den största skillnaden som du har märkt?
Viktnedgång (ca 20 kg sedan augusti) + att min mage har blivit så mycket bättre tack vare att Jenny sa att jag skulle sluta äta vissa livsmedel.
Vad skulle du ge för tips till andra som vill förändra sin livsstil och leva mer hälsosamt?
Det är värt att ta hjälp av en viktcoach/kostrådgivare, det är något man kommer ta med sig hela livet. Man får lära sig mycket inom kost och andra saker som sömn m.m. Jag hade inte klarat att gå ner så mycket på egen hand. Man kunde inte "tjuväta" när man visste att man snart skulle väga och mäta sig igen.
Mina tips är också att planera din kost. Gör storkok och frys in i frysen, så du alltid har något att ta fram när du är hungrig. Det tycker jag fungerar jätte bra. Se också till att alltid ha grönsaker hemma.
Om du ska åka iväg någonstans, förbered och ta med dig matlådor!
Vad anser du är det största felet många gör när det kommer till att ändra livsstil till att bli mer hälsosam?
De äter för lite och går runt och är jätte hungriga, kanske hoppar över vissa mål. Jag har själv gjort samma fel tidigare. Då klarar man inte av att försöka gå ner i vikt speciellt länge. Man går oftast upp mer istället när man gör så.
Vad tycker du om Jennys kostrådgivning?
Jag tycker det har varit jättebra. Hon har lärt mig att äta ofta och regelbundet. Detta har gjort att man håller sig mätt hela tiden och blir heller inte sugen på en massa sötsaker. Efter ett par veckor blev jag av med mitt sötsug i stort sett helt och hållet. Jag åt inget godis alls på flera månader.
Jag har fått lära mig om protein och vilka fettkällor som är bra. Även vilka produkter just jag bör äta och vilka jag bör undvika.
Vilket är det bästa tipset som du fått av henne?
Att äta var tredje timme (ca 5 gånger/dag), så ofta har jag aldrig ätit förut. Det fungerar verkligen med. Har även lärt mig hur viktigt det är att äta frukost. Ett annat tips var att ha en "ätardag" i veckan, då jag kan unna mig tex. några godisbitar eller vad jag nu är sugen på. Förut ville jag gärna ha en hel godispåse, nu nöjer jag mig med några bitar.
Vad är det bästa med att träna?
Man blir pigg, glad och känner sig duktig!
Vad äter du helst?
Till frukost/mellanmål tycker jag om att äta smothies och ett proteinbröd eller ägg. Tycker även om grekisk yoghurt med hackade nötter, kanel och bär med ägg eller proteinbröd.
Till lunch/middag äter jag gärna en god köttbit, fisk eller kyckling med en god sallad och sås.
En mörk chokladbit eller en näve nötter är himla bra om man vill stilla sötsuget med!
Vad är A & O för att lyckas med kosthållningen?
Man måste ha bestämt sig på allvar om man vill lyckas, inte fuska.
Vad har du för motto?
Vill man så kan man!
När jag var hos min coach senast fick jag med mig flera bra recept på tilltugg/godis som man kan göra på ett mer hälsosamt sätt.
Min kostrådgivares råd är att hålla det så rent som möjligt utan härdade fetter, vitt mjöl och socker.
Nedan har jag skrivit ner flera bra recept som jag fick av henne:
400 g naturella osaltade cashewnötter
2 msk honung
2 tsk mald kanel
1 msk mald kryddnejlika
1 tsk mald ingefära
1 tsk salt
Så här gör du
Sätt ugnen på 150 grader, blanda alla ingredienser i en plastpåse.
Blanda så att kryddor, honung och nötter blandas ordentligt.
Häll ut nötterna på plåt med bakplåtspapper, rosta i ugnen tills nötterna har fin färg (ca 15-20 min). Ta ut ur ugnen och låt svalna.
Rotfruktschips
Ingredienser
1 stor morot
1 stor palsternacka
1 tsk olja
1 krm salt
Så här gör du
Sätt ugnen på 175 grader, skala morot och palsternacka. Fortsätt skala med potatisskalaren till långa skivor. Man kan också skära i tunna, runda skivor med kniv.
Lägg ut skivorna på ett bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen tills de börjar få färg, ca 30 min.
Stäng av ugnen och öppna ugnen på glänt. Låt dem stå kvar och torka ca 15 min.
Spreja eller droppa över olja och strö över salt, blanda om. Lägg upp i en skål.
Godis med fikon
Ingredienser
2 dl finskurna fikon
2 dl urkärnade, finskurna dadlar
2 mosade bananer
1 dl hackade valnötter
1 dl hackad mandel
4 dl kokosflingor
Så här gör du
Blanda fikon, dadlar och banan. Rör i de hackade nötterna och 3 dl kokosflingor.
Forma bollar av smeten och rulla i resten av kokosflingorna. Förvara svalt.
Kakao och banan tilltugg
Ingredienser
Banan
Kakao
Så här gör du
Mosa bananen och blanda med valfri mängd kakao. Lägg "smeten" i iskuber och sätt in i frysen.
Ät sedan som glass när det stelnat.
Tilltugg 1
Ingredienser
Parmaskinka
Parmesanost
Rucola
Så här gör du
Vira skinkan runt osten och rucolan till små knyten, sätt i en tandpetare.
Tilltugg 2
Ingredienser
Naturell kesella/grekisk youghurt
Färsk pepparot
Morotstavar
Gurkstavar
Blomkål
Så här gör du
Riv pepparoten på ett rivjärn och häll i kesellan/grekisk youghurt. Blanda runt och använd som dippsås till grönsakerna.
Tilltugg 3
Ingredienser
Mörk choklad (minst 70 %)
Kokos
Ananas (som finns bland muslin som man plockar på lösvikt)
Pistaschnötter (eller annan valfri nöt)
Så här gör du
Smält chokladen och blanda i kokos, ananas och nötter.
Tilltugg 4
Ingredienser
Banan
Melon
Vindruvor
Mörk choklad (minst 70 %)
Så här gör du
Dela frukterna i mindre bitar, trä på spätt. Smält chokladen och ringla över frukten.
Ät som det är eller lägg in det i frysen så att det stelnar till.
Tilltugg 5
Ingredienser
Lättkesella/grekisk youghurt
Passionsfrukt
Mango
Honung
Så här gör du
Blanda lättkesella/grekisk youghurt, passionsfrukt, mango och honung. Lägg in i frysen.
Äppelkaka
Ingredienser
Boveteflingor
Honung
Kokosfett/olja
Äpplen
Kanel
Nötter (linfrön)
Så här gör du
Skiva äpplena och lägg i en form. Blanda bovete, honung, lite kokosfett och hackade nötter. Strö över äpplena.
Häll över kanel, in i ugnen ca 10-15 min.
Skaldjur
Ingredienser
Räkor med skal
Sockerärtor
Gojibär, tranbär
Så här gör du
Lägg i olika små skålar och ät som plockmat.
Jag kommer testa flera av de här recepten, kul att testa lite nya och mer hälsosamma val till snacks/tilltugg.
Jag frågade min kostrådgivare vilka kolhydrater jag kan lägga till framöver när jag har tänkt att lägga till det.
Än saknar jag inte ens kolhydrater, men bra att veta när jag allt ska börja lägga till kolhydrater till vissa mål.
Jag har inte ätit pasta, potatis eller ris sedan augusti när jag började.
Tips som jag fick var bönor (alla rena former), linser (alla rena former), quinoa, sötpotatis, färgat ris, gärna ekologiskt rött ris, råris, vildris och kikärtor.
Jag bör ej lägga till bulgur eller koskos sa hon.
När jag börja lägga till kolhydrater ska jag äta precis som jag gör nu, fortsätta med att alltid ha en protein- och fettkälla till varje måltid.
Nu har jag bara en gång till att gå till kostrådgivaren, sen får jag klara mig på egen hand. :)
Men jag tror det kommer gå jätte bra, känns som jag har lärt mig en hel del och vet hur jag ska äta rätt och hälsosamt.
Jag saknar inte alls mina gamla matvanor!
Jag kanske kommer fortsätta att göra någon enstaka mätning då och då, jag får se lite hur jag gör.
Tills nästa gång jag ska till henne har jag fått skriva upp en kostregistrering på precis allt jag har ätit och druckit under tre dagar (en helgdag och två vardagar). Jag skulle uppskatta mängd, tid, skriva upp när jag tränar och när jag lägger mig.
Jag har mailat henne detta, så nästa gång kommer hon säga om jag gör något fel och ge tips på eventuellt något bättre.
Det ska bli intressant att höra.
Nästa gång kommer hon göra en sista mätning. Jag kommer skriva upp i nästa inlägg hur mina värden var från första mätningen och hur de är vid sista mätningen. Jag kommer även skriva upp hur mycket jag har minskat runt midja och höfter m.m. i centimeter sedan start. Det är en del som har försvunnit, härligt! :)
Det är roligt att kunna använda sin gamla garderob igen!
Gröt
Här är ett gott recept på en gröt som jag tycker är god och har hittat på nätet:
Värm lite smör i en kastrull på ganska svag värme (kanske 3:an eller 4:an).
När smöret smält så knäck i 2-3 ägg + 125 gr keso och 1 msk grädde och rör konstant till det blir en grötliknande konsistens. Jag tog ingen grädde i, det blev gott ändå.
Jag serverade med kanel och mjölk (sojadryck) på. (Bild finns nedan).
Bilder på mat som jag har ätit sedan sist kommer här nedan.
Ha det så bra allihopa!

En av mina bästa julklappar var en stavmixer.
Jag äter väldigt mycket smothies, älskar verkligen det. Så ett tips till er som gillar smothies är att köpa en stavmixer som här ovan. Det är hur smidigt som helst och tar bara några sekunder att mixa allt.

Min favoritfrukost: smothies med ägg eller proteinbröd. (Brukar variera med olika bär).

Premiär på bloggen med mina tallrikar som jag fick i julklapp, är supernöjd med dem. :)
På bilden är det kycklingfilé i ugn, sugarsnaps, majs, champinjoner i ugn, morot i ugn, lök i ugn, isbergssallad och hemmagjord Tsatziki.

Revben med ananas, gurka, rivna morötter och keso. Mums! :)

Grillbuffé med jobbet i bowlinghallen, det kan jag verkligen rekomendera. Supergott!

Vi fick äta buffé på jobbet på Travet. Det var jätte gott. Jag valde ut en bit lufttorkad skinka, 2 bitar rökt lammstek, en liten bit inlagd strömming, ett stekt kycklingspett, en bit gravad lax, 2 ägghalvor med majonäs och räkor, 3 köttbullar (låter väldigt mycket, men tog lite av varje så det blev inte så farligt mycket), Tsatziki och en bit brieost. I salladen var det isbergssallad, paprika, rödlök och fetaost.

Kotlett med avocado, fetaost, keso, kronärtskocka, stekta morötter, palsternacka och purjulök.

Åt mammas goda biffar med grönpepparsås hemma hos farmor med avocado, coctailtomater, sugarsnaps, melon, kokta brocoli, morötter och blomkål.

Kycklingfilé i ugn blandat med laktosfri cremé frach och vitlök. Åt med kokta brocoli, morötter och lök i ugn.

Gröt med kanel och sojadryck. Åt med ett proteinbröd, skinka och gurka. Recept på gröten finns ovan.

Jag provade att göra "Kakao och banan tilltugg", recept finns ovan. Det var ganska gott faktiskt, var lite skeptisk först. :)
Det kommer jag göra fler gånger, kommer sätta en tandpetare i dem nästa gång. Så blir det lättare att äta. :)
Som en ny människa. Mycket piggare och har mer energi.
Vilka är den största skillnaden som du har märkt?
Viktnedgång (ca 20 kg sedan augusti) + att min mage har blivit så mycket bättre tack vare att Jenny sa att jag skulle sluta äta vissa livsmedel.
Vad skulle du ge för tips till andra som vill förändra sin livsstil och leva mer hälsosamt?
Det är värt att ta hjälp av en viktcoach/kostrådgivare, det är något man kommer ta med sig hela livet. Man får lära sig mycket inom kost och andra saker som sömn m.m. Jag hade inte klarat att gå ner så mycket på egen hand. Man kunde inte "tjuväta" när man visste att man snart skulle väga och mäta sig igen.
Mina tips är också att planera din kost. Gör storkok och frys in i frysen, så du alltid har något att ta fram när du är hungrig. Det tycker jag fungerar jätte bra. Se också till att alltid ha grönsaker hemma.
Om du ska åka iväg någonstans, förbered och ta med dig matlådor!
Vad anser du är det största felet många gör när det kommer till att ändra livsstil till att bli mer hälsosam?
De äter för lite och går runt och är jätte hungriga, kanske hoppar över vissa mål. Jag har själv gjort samma fel tidigare. Då klarar man inte av att försöka gå ner i vikt speciellt länge. Man går oftast upp mer istället när man gör så.
Vad tycker du om Jennys kostrådgivning?
Jag tycker det har varit jättebra. Hon har lärt mig att äta ofta och regelbundet. Detta har gjort att man håller sig mätt hela tiden och blir heller inte sugen på en massa sötsaker. Efter ett par veckor blev jag av med mitt sötsug i stort sett helt och hållet. Jag åt inget godis alls på flera månader.
Jag har fått lära mig om protein och vilka fettkällor som är bra. Även vilka produkter just jag bör äta och vilka jag bör undvika.
Vilket är det bästa tipset som du fått av henne?
Att äta var tredje timme (ca 5 gånger/dag), så ofta har jag aldrig ätit förut. Det fungerar verkligen med. Har även lärt mig hur viktigt det är att äta frukost. Ett annat tips var att ha en "ätardag" i veckan, då jag kan unna mig tex. några godisbitar eller vad jag nu är sugen på. Förut ville jag gärna ha en hel godispåse, nu nöjer jag mig med några bitar.
Vad är det bästa med att träna?
Man blir pigg, glad och känner sig duktig!
Vad äter du helst?
Till frukost/mellanmål tycker jag om att äta smothies och ett proteinbröd eller ägg. Tycker även om grekisk yoghurt med hackade nötter, kanel och bär med ägg eller proteinbröd.
Till lunch/middag äter jag gärna en god köttbit, fisk eller kyckling med en god sallad och sås.
En mörk chokladbit eller en näve nötter är himla bra om man vill stilla sötsuget med!
Vad är A & O för att lyckas med kosthållningen?
Man måste ha bestämt sig på allvar om man vill lyckas, inte fuska.
Vad har du för motto?
Vill man så kan man!
När jag var hos min coach senast fick jag med mig flera bra recept på tilltugg/godis som man kan göra på ett mer hälsosamt sätt.
Min kostrådgivares råd är att hålla det så rent som möjligt utan härdade fetter, vitt mjöl och socker.
Nedan har jag skrivit ner flera bra recept som jag fick av henne:
Nötgodis
Ingredienser400 g naturella osaltade cashewnötter
2 msk honung
2 tsk mald kanel
1 msk mald kryddnejlika
1 tsk mald ingefära
1 tsk salt
Så här gör du
Sätt ugnen på 150 grader, blanda alla ingredienser i en plastpåse.
Blanda så att kryddor, honung och nötter blandas ordentligt.
Häll ut nötterna på plåt med bakplåtspapper, rosta i ugnen tills nötterna har fin färg (ca 15-20 min). Ta ut ur ugnen och låt svalna.
Rotfruktschips
Ingredienser
1 stor morot
1 stor palsternacka
1 tsk olja
1 krm salt
Så här gör du
Sätt ugnen på 175 grader, skala morot och palsternacka. Fortsätt skala med potatisskalaren till långa skivor. Man kan också skära i tunna, runda skivor med kniv.
Lägg ut skivorna på ett bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen tills de börjar få färg, ca 30 min.
Stäng av ugnen och öppna ugnen på glänt. Låt dem stå kvar och torka ca 15 min.
Spreja eller droppa över olja och strö över salt, blanda om. Lägg upp i en skål.
Godis med fikon
Ingredienser
2 dl finskurna fikon
2 dl urkärnade, finskurna dadlar
2 mosade bananer
1 dl hackade valnötter
1 dl hackad mandel
4 dl kokosflingor
Så här gör du
Blanda fikon, dadlar och banan. Rör i de hackade nötterna och 3 dl kokosflingor.
Forma bollar av smeten och rulla i resten av kokosflingorna. Förvara svalt.
Kakao och banan tilltugg
Ingredienser
Banan
Kakao
Så här gör du
Mosa bananen och blanda med valfri mängd kakao. Lägg "smeten" i iskuber och sätt in i frysen.
Ät sedan som glass när det stelnat.
Tilltugg 1
Ingredienser
Parmaskinka
Parmesanost
Rucola
Så här gör du
Vira skinkan runt osten och rucolan till små knyten, sätt i en tandpetare.
Tilltugg 2
Ingredienser
Naturell kesella/grekisk youghurt
Färsk pepparot
Morotstavar
Gurkstavar
Blomkål
Så här gör du
Riv pepparoten på ett rivjärn och häll i kesellan/grekisk youghurt. Blanda runt och använd som dippsås till grönsakerna.
Tilltugg 3
Ingredienser
Mörk choklad (minst 70 %)
Kokos
Ananas (som finns bland muslin som man plockar på lösvikt)
Pistaschnötter (eller annan valfri nöt)
Så här gör du
Smält chokladen och blanda i kokos, ananas och nötter.
Tilltugg 4
Ingredienser
Banan
Melon
Vindruvor
Mörk choklad (minst 70 %)
Så här gör du
Dela frukterna i mindre bitar, trä på spätt. Smält chokladen och ringla över frukten.
Ät som det är eller lägg in det i frysen så att det stelnar till.
Tilltugg 5
Ingredienser
Lättkesella/grekisk youghurt
Passionsfrukt
Mango
Honung
Så här gör du
Blanda lättkesella/grekisk youghurt, passionsfrukt, mango och honung. Lägg in i frysen.
Äppelkaka
Ingredienser
Boveteflingor
Honung
Kokosfett/olja
Äpplen
Kanel
Nötter (linfrön)
Så här gör du
Skiva äpplena och lägg i en form. Blanda bovete, honung, lite kokosfett och hackade nötter. Strö över äpplena.
Häll över kanel, in i ugnen ca 10-15 min.
Skaldjur
Ingredienser
Räkor med skal
Sockerärtor
Gojibär, tranbär
Så här gör du
Lägg i olika små skålar och ät som plockmat.
Jag kommer testa flera av de här recepten, kul att testa lite nya och mer hälsosamma val till snacks/tilltugg.
Jag frågade min kostrådgivare vilka kolhydrater jag kan lägga till framöver när jag har tänkt att lägga till det.
Än saknar jag inte ens kolhydrater, men bra att veta när jag allt ska börja lägga till kolhydrater till vissa mål.
Jag har inte ätit pasta, potatis eller ris sedan augusti när jag började.
Tips som jag fick var bönor (alla rena former), linser (alla rena former), quinoa, sötpotatis, färgat ris, gärna ekologiskt rött ris, råris, vildris och kikärtor.
Jag bör ej lägga till bulgur eller koskos sa hon.
När jag börja lägga till kolhydrater ska jag äta precis som jag gör nu, fortsätta med att alltid ha en protein- och fettkälla till varje måltid.
Nu har jag bara en gång till att gå till kostrådgivaren, sen får jag klara mig på egen hand. :)
Men jag tror det kommer gå jätte bra, känns som jag har lärt mig en hel del och vet hur jag ska äta rätt och hälsosamt.
Jag saknar inte alls mina gamla matvanor!
Jag kanske kommer fortsätta att göra någon enstaka mätning då och då, jag får se lite hur jag gör.
Tills nästa gång jag ska till henne har jag fått skriva upp en kostregistrering på precis allt jag har ätit och druckit under tre dagar (en helgdag och två vardagar). Jag skulle uppskatta mängd, tid, skriva upp när jag tränar och när jag lägger mig.
Jag har mailat henne detta, så nästa gång kommer hon säga om jag gör något fel och ge tips på eventuellt något bättre.
Det ska bli intressant att höra.
Nästa gång kommer hon göra en sista mätning. Jag kommer skriva upp i nästa inlägg hur mina värden var från första mätningen och hur de är vid sista mätningen. Jag kommer även skriva upp hur mycket jag har minskat runt midja och höfter m.m. i centimeter sedan start. Det är en del som har försvunnit, härligt! :)
Det är roligt att kunna använda sin gamla garderob igen!
Gröt
Här är ett gott recept på en gröt som jag tycker är god och har hittat på nätet:
Värm lite smör i en kastrull på ganska svag värme (kanske 3:an eller 4:an).
När smöret smält så knäck i 2-3 ägg + 125 gr keso och 1 msk grädde och rör konstant till det blir en grötliknande konsistens. Jag tog ingen grädde i, det blev gott ändå.
Jag serverade med kanel och mjölk (sojadryck) på. (Bild finns nedan).
Bilder på mat som jag har ätit sedan sist kommer här nedan.
Ha det så bra allihopa!

En av mina bästa julklappar var en stavmixer.
Jag äter väldigt mycket smothies, älskar verkligen det. Så ett tips till er som gillar smothies är att köpa en stavmixer som här ovan. Det är hur smidigt som helst och tar bara några sekunder att mixa allt.

Min favoritfrukost: smothies med ägg eller proteinbröd. (Brukar variera med olika bär).

Premiär på bloggen med mina tallrikar som jag fick i julklapp, är supernöjd med dem. :)
På bilden är det kycklingfilé i ugn, sugarsnaps, majs, champinjoner i ugn, morot i ugn, lök i ugn, isbergssallad och hemmagjord Tsatziki.

Revben med ananas, gurka, rivna morötter och keso. Mums! :)

Grillbuffé med jobbet i bowlinghallen, det kan jag verkligen rekomendera. Supergott!

Vi fick äta buffé på jobbet på Travet. Det var jätte gott. Jag valde ut en bit lufttorkad skinka, 2 bitar rökt lammstek, en liten bit inlagd strömming, ett stekt kycklingspett, en bit gravad lax, 2 ägghalvor med majonäs och räkor, 3 köttbullar (låter väldigt mycket, men tog lite av varje så det blev inte så farligt mycket), Tsatziki och en bit brieost. I salladen var det isbergssallad, paprika, rödlök och fetaost.

Kotlett med avocado, fetaost, keso, kronärtskocka, stekta morötter, palsternacka och purjulök.

Åt mammas goda biffar med grönpepparsås hemma hos farmor med avocado, coctailtomater, sugarsnaps, melon, kokta brocoli, morötter och blomkål.

Kycklingfilé i ugn blandat med laktosfri cremé frach och vitlök. Åt med kokta brocoli, morötter och lök i ugn.

Gröt med kanel och sojadryck. Åt med ett proteinbröd, skinka och gurka. Recept på gröten finns ovan.

Jag provade att göra "Kakao och banan tilltugg", recept finns ovan. Det var ganska gott faktiskt, var lite skeptisk först. :)
Det kommer jag göra fler gånger, kommer sätta en tandpetare i dem nästa gång. Så blir det lättare att äta. :)
Kommentarer
Trackback